Drs. L.M. Schermers, GZ-psycholoog BIG 79049134125 - Doornveldlaan 8  - 3941 BK Doorn - Tel: 06-49343585 - lucieschermers@2ctpsychologen.nl

Maken van een afspraak
U kunt mij bellen op telefoonnummer 06 49343585 of een mail sturen naar lucieschermers@2ctpsychologen.nl met het verzoek u terug te bellen voor het maken van een afspraak.

Er is een mogelijkheid om voorafgaand aan het intakegesprek via de telefoon of zoom een vrijblijvend oriënterend gesprek hebben. Praktische zaken kunnen we dan ook in dit gesprek regelen.

Intakegesprek
Het intakegesprek/ kennismakingsgesprek duurt gemiddeld 1.5 uur. Tijdens dit gesprek breng ik met u in kaart wat uw huidige problemen, klachten, wensen, behoefte, doelen en belemmeringen zijn. Soms is het nodig om nog een verlengde intake en psychodiagnostisch onderzoek af te spreken alvorens te komen tot een helder therapieplan.

Psychodiagnostiek ( optioneel)
Afhankelijk van de problematiek en hulpvraag plan ik een extra sessie voor diagnostisch onderzoek met u in, maar vaak kan ik volstaan met het meegeven van diagnostische vragenlijsten.

Adviesgesprek en start van de therapie.
We bespreken mijn advies en behandelvoorstel en passen dat aan waar nodig. Als u hiermee akkoord gaat zetten we onze afspraken op papier en kunnen we direct een start maken met de therapie.

Therapiesessies
Deze sessies bestaan voor het merendeel uit face to face contacten en buitentherapie. Op verzoek van cliënt behoort online therapie ook tot de mogelijkheid. Ik geef mijn cliënten vaak huiswerkopdrachten mee, waaronder psycho-educatie. Aan het einde van elke sessie vatten we de belangrijkste punten van het gesprek samen en maken afspraken voor de volgende keer.

Tarieven ( valt onder de tariefbeschikking van de onverzekerde basis-ggz )
  • Consult 45 minuten contacttijd: € 100
  • Consult 60 minuten contacttijd: € 130
  • Consult 90 minuten contacttijd: € 185
  • Email/telefonisch contact: € 35 per 15 minuten
  • Indirecte tijd ( vragenlijsten, huiswerk nakijken etc,): € 35 per 15 minuten.
  • No Show: € 65. Indien u verhinderd bent dient u dit minimaal 24 uur van te voren te melden, ook in het weekeinde.