Drs. L.M. Schermers, GZ-psycholoog BIG 79049134125-Van Rijckevorselstraat 27 c - 3972 EP Driebergen - Tel: 06-49343585 -info@schermerspsychologe.nl

              Vergoedingen 2019

Lucie Schermers heeft er voor gekozen om contractvrij te werken. Hulpverlening vanuit de basisverzekering komt ook bij niet gecontracteerde zorgverleners voor vergoeding in aanmerking, maar de hoogte ervan is afhankelijk van de soort polis die iemand heeft afgesloten.

"een verkeerde zorgpolis kan je duur komen te staan. Dus kies bewust."
(Slogan Patiëntenfederatie NPCF)

Veel mensen hebben zonder het zelf te weten een natura-polis met hun zorg-verzekeraar afgesloten. Een polis waarbij u aan uw verzekeraar overlaat naar welke zorg-verlener u kunt gaan. Op deze wijze kan uw verzekeraar zorg-verleners voor u selecteren en instrueren wat deze wel en niet voor u mogen doen. Uw zorg-verlener kan op basis van professionaliteit bepalen welke behandeling bij u past zonder dat uw verzekeraar obstakels opwerpt en u behoudt uw recht op vergoeding.

Met een restitutie-polis blijft u zelf aan het stuur. U bepaalt welke zorg-aanbieder bij u past. Met een restitutie-polis bent u verzekerd van vrije keuze.
Als u naar deze link gaat treft u een helder overzicht van de vergoeding 2019 contractvrije psycholoog.

Verdere informatie over contractvrije psychologen kunt u vinden op www.contractvrijepsycholoog.nl en www.zorgvoorkwaliteit.nu.